01 martie, 2019

Cursuri de formare profesională pentru bibliotecarii din raioanele de Nord şi mun.Bălţi


În perioada 19-28 martie 2019 Secția Formare Continuă a Universității de Stat din Moldova în colaborare cu Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi (USARB) organizează cursul de formare profesională „Bazele Biblioteconomiei şi Ştiinţelor Informării” (75 de ore) care se va desfăşura la Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

Costul cursului este de 800 lei. 

Cursul este destinat personalului de specialitate din biblioteci cu studii superioare şi cu studii medii de specialitate din alte domenii de formare profesională, angajați în bibliotecă şi care nu dețin o categorie de calificare.Înscrierea la curs se desfășoară în perioada 11 februarie - 18 martie 2019.

Pentru înscrierea la curs vă rugăm să completați formularul de înregistrare la adresa: https://goo.gl/forms/dhDxO1Ky1HGfwmrv1

De asemenea în această perioada, 19-29 martie, va fi organizat şi cursul „Tendințe actuale în activitatea bibliotecilor din Republica Moldova” (75 de ore).
       Costul cursului este de 800 lei. 

Înscrierea la curs se desfășoară în perioada 11 februarie - 18 martie 2019. Pentru înscrierea la curs vă rugăm să completați formularul de înregistrare la adresa: https://goo.gl/forms/mOOxR6aauoSLy7WV2

Mai multe informaţii aici