15 martie, 2020

La Mulţi Ani pentru Elena Harconiţa!

Mult stimată Doamna ELENA HARCONIŢA,

În această zi de primăvară, când sărbătoriţi frumoasa aniversare, echipa Bibliotecii Ştiinţifice USARB Vă este alături cu cele mai calde gânduri de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri sufleteşti.

Perseverenţa, tenacitatea, curiozitatea profesională sporită, Vă sunt sintagma proprie în căutarea permanentă a perfecţiunii, excelenţei în orice lucru pe care îl faceţi, dominată de frământări lăuntrice, în dorinţa de a organiza, implementa, schimba, configura, perfecţiona, inova şi realiza lucruri importante pentru Bibliotecă şi Oamenii ei, pentru Cititori şi pentru domeniu în general.

Ați contribuit mult la activitatea prestigioasă profesională, prin aportul considerabil la pregătirea specialiştilor de înaltă calificare, realizări remarcabile în asigurarea educaţiei şi ştiinţei, consecvenţa cu care urmăriţi schimbările din domeniu, materializându-le în realizările Bibliotecii Ştiinţifice al Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.

Rezultatele remarcabile pe care le-aţi demonstrat pe parcursul activităţii în Biblioteca Ştiinţifică USARB denotă talentul organizatoric de excepţie, profesionalismul, principialitatea deosebită, omenia şi grija permanentă faţă de echipa pe care o conduceţi timp de 19 ani – calităţi care vă caracterizează pe deplin.

Vă dorim ca toate lucrurile minunate pe care le-aţi realizat să cunoască o continuitate frumoasă, care să ofere mari perspective pentru viitorul luminat de realizările copiilor şi de liniştea familiei care, de fapt, este generatorul tuturor faptelor extraordinare pe care le lăsaţi în urmă, ca un ecou pentru toţi cei care vă cunosc.
Să vă înconjoare întotdeauna dragostea apropiaţilor, respectul, fidelitatea colegilor şi recunoştinţa partenerilor – pentru binele căruia depuneţi şi în continuare atât de multe forţe sufleteşti.

La finalul acestor gânduri, Vă dorim să aveţi parte de viaţă lungă, de putere de muncă şi tinereţe spirituală, dar şi tăria morală de a ignora nedreptăţile care însoţesc fiinţa noastră călătoare.
La Mulţi Ani!

Cu înaltă considerațiune, Echipa BŞ USARB